Ung kvinde bruger selvbruner HELT forkert: Alle griner af resultatet

Et viralt Facebook-råd til at påføre selvbruner havde en meget uheldig effekt for en ung kvinde

Det var ikke lige det resultat, hun havde håbet på (Foto: Privat)
Det var ikke lige det resultat, hun havde håbet på (Foto: Privat)

Den unge pige Imogen Silversides fra England havde set et opslag på Facebook, hvor en anden pige, Amy Ridler, havde haft stor succes med at påføre selvbruner med en malerulle.

Det lød da umiddelbart også som en god idé ud fra Amys egne erfaringer.

'Du får det ikke på hænderne, du kan vaske det af, perfekt jævn farve, ingen striber. Kan blive mega mørk hvis du vil have det, lød hendes opslag, der havde flere tusinde kommentarer og likes.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sådan så resultatet ud for Amy Ridler (Foto: Privat)
Sådan så resultatet ud for Amy Ridler (Foto: Privat)

Kayla Morris og Georgie Clarke har brugt en formue på at komme til at ligne brystbomben Katie Price. (Foto: Ken McKay/ITV/Rex/AllOver Press) Intl. kendte Mor og datter bruger formue for at ligne kendt brystbombe

Derfor ville Imogen som så mange andre piger gøre hende kunsten efter - men det gik helt galt. Det skriver flere engelske medier, heriblandt Daily Mail.

'Hvem end den pige var, der anbefalede at påføre selvbruner med en malerulle, så er hun en løgnagtig skid. Tror ikke jeg kommer på arbejde på fredag,' skriver Imogen på Facebook med et billede af sig selv.

Lexxie Hardford skjuler ikke længere sit modermærke bag make-up. (Foto: Twitter) Samfund Ung kvinde dropper make-up og afslører sit modermærke

Det har indtil videre fået over 40.000 likes og 23.000 kommentarer. Både Imogen selv og tusindevis af andre morer sig over det uheldige resultat. Heriblandt også Amy, der stod bag forslaget.

'Jeg har ondt af den pige, der nu har samme farve som mit spisebord men faktisk er jeg ikke så ked af det for du reddede min aften,' skriver Amy på Facebook.

De to piger er blevet Facebook-venner og har siden skrevet sammen om episoden, der har givet dem begge opmærksomhed i alverdens medier.

Sådan her ser Imogen ud under lidt mere normale omstændigheder (Foto: Privat)
Sådan her ser Imogen ud under lidt mere normale omstændigheder (Foto: Privat)
 

En sms, der afsluttes med punktum, opfattes ikke som oprigtige. Forbrug Derfor skal du ikke slutte sms'er af med punktum

117 kommentarer
Vis kommentarer