Ung kvinde deler snedigt trick: Sådan fjerner du din oppustede mave

Det er simpelt og ganske ufarligt

Foto: Chessie King.
Foto: Chessie King.

Vi kender det alle: Maven er oppustet, og der er bare ikke noget, man kan gøre for at få følelsen af at være oppustet til at forsvinde.

Men den britiske blogger Chessie King mener, at hun har fundet et trick, der virker, når hendes mave er oppustet. Det eneste hun angiveligt bruger er salt og vand.

Hun laver nemlig et varmt bad, tilsætter noget salt, og så ligger hun i badekarret i 20 minutter.

På Instagram har Chessie King delt et før- og efter-billede, som efter sigende viser, hvordan hendes krop ændrede sig efter saltbadet.

Chessie King fortæller, at hun i perioder har døjet så meget med oppustet mave, at hun har været nødt til at tage medicin for det. Hun ved dog endnu ikke, hvad det skyldes.

'Jeg ved ikke, hvad der forårsager det. Det kan være i relation til min menstruation eller måske bare stress, skriver hun som kommentar til opslaget.

- Vi har alle forskellige ting, der resulterer i at blive oppustet. Det kan være mad, væske eller den tid på måneden - for mig er det alle tingene, uden at der er et mønster, uddyber hun ifølge Daily Mail.

Det skader ikke
Hanne Frøkiær, der er professor i ernæringsimmunologi ved Københavns Universitet, fastslår, at hun aldrig har hørt, at saltvand kan hjælpe mod oppustede maver - men det betyder ikke nødvendigvis, at tricket ikke virker.

- Det kan godt være, at det er noget, der hjælper hende og er afslappende. Der er jo ikke noget galt i at putte salt i vandet, for det gør, at man får det, der hedder fysiologisk saltvand i kroppen, siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Inde i vores krop er alle væsker fyldt med salt. Så det skal nok være meget behageligt og godt for kroppen. Det skader ikke på nogen måde.

Har man ofte problemer med oppustethed, er det ifølge Hanne Frøkiær vigtigt at skabe nogle faste rutiner og at huske at slappe af.

- Det handler om at leve regelmæssigt. Prøv at få nogle regelmæssige vaner med toiletbesøg, nattesøvn og at spise sundt og fornuftigt. Der er ingen tvivl om, at det kan hjælpe, fortæller Hanne Frøkiær.

Mors geniale trick deles igen og igen: Sådan skal du faktisk bære barnestolen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen