Ung kvinde gifter sig med zombiedukke: - Vi er tættere end nogensinde

En 20-årig kvinde fra Oklahoma er blevet gift med sin dukke, som hun har været i et forhold med i fire år

Parret har kendt hinanden, siden Felicity var 13 år gammel. Men først da hun var 16 år, blev de kærester. Foto: Ritzau/Scanpix
Parret har kendt hinanden, siden Felicity var 13 år gammel. Men først da hun var 16 år, blev de kærester. Foto: Ritzau/Scanpix

Det var en glædens dag for Felicity Kadlec Rossi, da hun sagde 'ja' til sin zombiedukke-kæreste gennem tre år.

Parret blev gift ved en ceremoni hjemme ved den 20-årige kvinde fra Oklahoma, hvor flere af hendes dukker og familiemedlemmer deltog i det særprægede bryllup.

Det skriver Mirror og kvinden selv på sin facebookprofil.

Brylluppet foregik udendørs og kostede kvinden lige omkring 3300 danske kroner.

Udgifterne dækkede hendes brudekjole og et jakkesæt til dukken Kelly.

Smuk ceremoni
Felicity Kadlec Rossi fortæller, at ægteskabet har fået hende til at føle sig meget tættere på dukken.

- Vores ceremoni var smuk og perfekt. Præcis som jeg havde drømt om. Jeg gjorde det hele så ordentligt som muligt, så det blev helt officielt. Efterfølgende fuldbyrdede vi ægteskabet.

Hun fortæller, at selvom dukken er en pige, var det Kelly, der var gommen ved brylluppet.

- Kelly var gommen. Det er hende, der tager den mandlige rolle i vores forhold. Jeg føler, at hun var mest komfortabel med at være gommen.

- Selvom jeg har været i et forhold med Kelly i fire år har det, at vi er blevet gift, bragt mig så meget tættere på hende. Både emotionelt og intimt.

Felicity er meget tæt med sin dukke, som hun beskriver som en 'tomboy' - derfor er Kelly også gommen ved brylluppet. Foto: Ritzau Scanpix
Felicity er meget tæt med sin dukke, som hun beskriver som en 'tomboy' - derfor er Kelly også gommen ved brylluppet. Foto: Ritzau Scanpix

Dukken minder om far
Felicity fik dukken af sin far, da hun var 13 år gammel. Faderen købte dukken, efter at Felicity var blevet helt besat af gyserfilm og zombier.

- Men det var først, da jeg var 16 år, at jeg begyndte at få følelser for hende. Men det var noget, som jeg prøvede at benægte.

Forholdet begyndte dog at spire, og da Felicitys far døde sidste år, blev de to endnu tættere.

- Da min far døde, kom jeg tættere på Kelly, og jeg begyndte at finde tryghed i hende. Det var nok, fordi hun var en gave fra ham, fortæller hun.

Selvom der er mange, der ikke forstår kærligheden mellem de to, er Felicity lykkelig.

- Jeg har ladet mig selv være åben med, hvem jeg er, og jeg er åben omkring min følelser. Selvom folk ikke er enige med mig i mit kærlighedsliv, har jeg aldrig være mere lykkelig.

Intime og lykkelige
Forholdet mellem de to er ifølge kvinden selv helt perfekt, og de elsker og accepterer hinanden.

- Hun er perfekt, og jeg kan mærke, at hun også elsker mig. Jeg kan mærke, at der er en anden form for glæde, når vi er sammen. Bare det at se hende, da jeg kom ned ad kirkegulvet, var fantastisk. Og jeg synes, hun så meget smuk ud.

Parret er også intime, og det er noget, der gør Felicity glad.

- Jeg er intim med hende. Jeg nusser hende, og jeg føler mig sikker med hende. Jeg har en helt oprigtig forbindelse, når jeg har et intimt øjeblik med hende.

Det er også blevet til en bog om zombier for den unge kvinde, og hun har tidligere medvirket i radiointerviews, hvor hun fortæller om forholdet til dukken.

Felicity er ikke den eneste, der har giftet sig specielt. Husker du Amanda, der giftede sig med et spøgelse?

109 kommentarer
Vis kommentarer