Ung kvinde sendte billede til den forkerte: Hans svar vil overraske de fleste

Det svar havde hun nok ikke forventet

Foto: Mandi Miller.
Foto: Mandi Miller.

En kvinde ved navn Syd var for nylig i et prøverum, hvor hun prøvede en blå gallakjole. Hun tog et billede af sig selv og sendte det til en bekendt for at høre personens mening.

Men i stedet sendte hun det til et forkert nummer.

De fleste ville i en sådan situation måske blot nøjes med at skrive 'forkert nummer', men modtageren, som var familiefaderen Tony Wood fra Tennessee, USA, valgte en helt anden fremgangsmåde.

Det skriver Mirror.

'Jeg tror, at beskeden var tiltænkt en anden, svarede han og fortsatte:

'Min kone er ikke hjemme, så jeg kunne ikke spørge om hendes mening, men børnene og jeg synes, at du ser godt ud i din kjole. Du skal helt sikkert tage den!, skrev han og sendte et billede af fem af sine seks børn.

Foto: Tony Wood.
Foto: Tony Wood.
 

Syd's veninde Mandi Miller syntes, at beskederne var så sjove, at hun efterfølgende delte billeder af korrespondancen på Twitter.

Men sagen skulle vise sig at tage endnu en drejning.

Tony Woods fireårige søn Kaizler har leukæmi, og en Twitter-bruger, som havde set Mandi Millers opslag, linkede til en GoFundMe-indsamling, der samler penge ind til familien.

Flere brugere på Twitter skyndte sig derefter at donere penge til indsamlingen, og det har nu resulteret i, at der er indtil videre er blevet indsamlet 9000 dollars, hvilket svarer til 54.500 danske kroner.

Tony Wood skyndte sig derefter at takke Mandi Miller for, at hun i første omgang delte billederne på Twitter og understregede, at hans kone også var vild med kjolen.

100 kommentarer
Vis kommentarer