Ung kvinde sendte rasende sms: Så opdagede hun hvem modtageren var

Det kan man kalde en pinlig affære

Foto: Aiman Siddiqui.
Foto: Aiman Siddiqui.

20-årige Aiman Siddiqui, der studerer i Dallas, USA, var for nylig i gang med at lave opgaver til studiet.

For ikke at blive distraheret havde hun installeret sin mobiltelefon til at sende en auto-besked, så hun ikke blev forstyrret. Og beskeden havde en ordlyd, som nok vil gøre indtryk på de fleste, hvis de modtog den.

'Jeg studerer, lad mig for fanden være alene. Du prøver at få mig til at dumpe hele tiden. JEG SKAL VÆRE SUCCESFULD, stod der i auto-svaret.

Men netop denne dag modtog hun en besked var sin svigermor, der skrev:

'Hvordan har du det? Jeg har købt mere joshanda (urtete, red.). Jeg får Arham (Aiman Siddiquis forlovede, red.) til at give det til dig.

Da Aiman Siddiqui var færdig med sine opgaver, opdagede hun, at svigermoderen havde sendt en besked og dermed modtaget det kontante autosvar - og så fik hun travlt med at undskylde.

Hun har efterfølgende delt den akavede samtale på Twitter, og her er det blevet liket 31.000 gange og delt over 16.000 gange.

Aiman Siddiquis forlovede så samtidig sin chance for at joke med, at han var nødt til at aflyse brylluppet, efter hun havde skældt hans mor ud.

Foto: Twitter/@abheda3.
Foto: Twitter/@abheda3.
 

- Da jeg opdagede, at hans mor havde skrevet til mig, gik jeg helt i panik, siger hun til Buzzfeed og fortæller, at svigermoderen grinede af episoden og accepterede hendes undskyldning.

Hussalg går helt galt - kan du spotte den pinlige fejl?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen