Ung kvindes pasfoto gik helt galt: Kan du se fejlen?

- Jeg grinede med det samme. Jeg kunne slet ikke stoppe igen

Foto: Reece Lagunas.
Foto: Reece Lagunas.

Chelsey Ramos fra Austin, Texas, skal til september en tur til Tyskland med sin kæreste, og derfor var hun for nylig nødt til at forny sit pas.

Men det gik desværre ikke helt, som hun havde planlagt.

Hun fik taget sit pasfoto i en automat og sendte det efterfølgende af sted sammen med ansøgningen om et nyt pas. Men da hun modtog passet, lignede billedet i passet slet ikke det, hun havde sendt af sted.

Undervejs i processen var billedet nemlig blevet redigeret, og det havde resulteret i, at Chelsey Ramos' pande var blevet alt for lang. Hendes kæreste Reece Lagunas morede sig over resultatet og har efterfølgende delt det på det sociale medie Reddit.

Foto: Reece Lagunas.
Foto: Reece Lagunas.

- Til at starte med var Chelsey fuldstændig chokeret og meget ked af det. Da jeg så det, grinede jeg med det samme - jeg kunne slet ikke stoppe igen, siger Reece Lagunas til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Men efter et stykke tid kunne hun heller ikke lade være med at grine.

Selv om det atypiske pasfoto nok ville være et godt samtaleemne, hver gang Chelsey Ramos skulle vise det frem, besluttede hun sig for at sende det tilbage igen.

- Hun sendte det forkerte tilbage og fik at vide af myndighederne, at de ville sende et nyt med det samme, men vi har endnu ikke modtaget det, siger Reece Lagunas til Ekstra Bladet.

Opslaget på Reddit har efterfølgende fået hundredvis af kommentarer, og flere af brugerne morer sig nu over det uheldige resultat.

Se også: Folk griner af uheldigt kæreste-billede: Kan du se hvorfor?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen