Ung mand besvimer i vild forlystelse - kæresten griner bare hysterisk

En ung mand besvimede to gange i en drabelig forlystelse med et 60 meter fald og vendte det hvide ud af øjnene - kæresten klappede sig på lårene af grin- se den hysterisk morsomme video

Normalt er det mandens opgave at beskytte kvinden eller i det mindste virke, som om han har kontrol på situationen. Men sådan gik det slet ikke, da et ungt par fra New Zealand prøvede en ekstrem vild forlystelse i en Tivoli-park i byen Rotorua.

Videoen, der kan ses øverst her i artiklen, starter med, at det unge par bliver spændt fast i deres sæder i forlystelsen og bliver ført op til 60 meters højde i den såkaldte forlystelse 'Sky Swing Cable Ride'.  De virker begge to meget nervøse, men mens den unge kvinde taler om, hvor meget hun glæder sig til det kommende fald på 60 meter, som de meget snart skal opleve, sidder hendes kæreste meget tavs og forsøger at se modig ud. Men det varer ikke længe.

På vej mod himlen begynder manden nemlig at gå i panik på grund af det kommende fald på 60 meter og fremstammer ordene: Fuck this, fuck this. Oh shit. Oh shit.

Han besvimede i løbet af et sekund, og kæresten grinede hele vejen ned mod jorden. (Foto: Jukin Media)
Han besvimede i løbet af et sekund, og kæresten grinede hele vejen ned mod jorden. (Foto: Jukin Media)
 

Hvid i ansigtet af skræk
Og for at det ikke skal være løgn, er det selvfølgelig parret selv, der på toppen af den drabelige forlystelse, selv skal kappe en snor, for at sætte gang i det voldsomme fald fra højden mod jorden. Og det er selvfølgelig kvinden, der klarer den opgave, mens hendes kæreste er hvid i ansigtet af skræk.

Parret når lige at sige, at de elsker hinanden, før de suser mod jorden i rasende fart. Og der går nærmest kun et sekund, før den unge mand besvimer og vender det hvide ud af øjnene, mens hans kæreste bare griner hysterisk. På et tidspunkt får den unge mand bevidstheden igen, men der går ikke ret lang tid, før han besvimer igen. Og denne gang får det også hans kæreste til at klappe sig på lårene af grin.

Fuck, this, fuck this. Oh shit, oh shit, sagde den unge mand, før han besvimede.  (Foto: Jukin Media)
Fuck, this, fuck this. Oh shit, oh shit, sagde den unge mand, før han besvimede. (Foto: Jukin Media)
 

Det unge par kommer nok aldrig til at glemme den her tur. (Foto: Jukin Media)
Det unge par kommer nok aldrig til at glemme den her tur. (Foto: Jukin Media)
 

 

 

 

 

 

   

1 af 4 Han besvimede i løbet af et sekund, og kæresten grinede hele vejen ned mod jorden. (Foto: Jukin Media)
2 af 4 Fuck, this, fuck this. Oh shit, oh shit, sagde den unge mand, før han besvimede. (Foto: Jukin Media)
3 af 4 Det unge par kommer nok aldrig til at glemme den her tur. (Foto: Jukin Media)
4 af 4 Den unge mand er besvimet i den drabelige forlystelse. Mens han kæreste griner bare hysterisk. (Foto: Jukin Media)
42 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere