Ung pige droppede stofferne: Se hendes vilde forvandling

Et før og efter billede af en ung kvinde fra USA har skabt stor røre på de sociale medier

Til venstre ses kvinden, mens hun stadig var afhængig - og til højre som clean (Foto: Privat)
Til venstre ses kvinden, mens hun stadig var afhængig - og til højre som clean (Foto: Privat)

En ung kvinde besluttede for cirka tre måneder siden at droppe stofferne, og nu har hun sammen med sin bror delt sin vilde forvandling på hjemmesiden Reddit. Billederne af hende er indtil videre set over to millioner gange, og forskellen er til at få øje på.

Angiveligt var den unge pige afhængig af metamfetamin. Broderen, der kalder sig 'Wormguy666' på Reddit, fortæller, at søsteren også personlighedsmæssigt var et helt andet menneske, da hun var på stoffer.

'Min søster ville lyve, stjæle fra os, udnytte os, hun ville gøre alt for at få et fix. Hun fortryder det selvfølgelig nu,' skriver broderen blandt andet på Reddit.

Selvom langt de fleste hylder søsterens forvandling, har flere også sået tvivl om, hvorvidt historien overhovedet passer. Nogle mener, at billederne er photoshoppet, andre mener, at det ikke er den samme pige på de to billeder.

Det fik søsteren til selv at komme på banen. Hun kalder sig 'stardreamer93' og har oploadet et billede af sig selv, hvor hun holder brugernavnet op på et stykke papir for at bevise sin eksistens.

(artiklen fortsætter under billedet)

Pigen fastholder, at det er en rigtig historie (Foto: Privat)
Pigen fastholder, at det er en rigtig historie (Foto: Privat)

'Jeg ville vise folk virkningen af, hvad meth kan gøre ved dig og håber at inspirere nogle mennesker, som er afhængige eller i gang med at komme sig som jeg er. Nej, jeg er ikke stolt af det faktum at jeg plejede at tage meth. Men ud fra de positive kommentarer vi har set, ser det ud som om vi fik budskabet ud,' skriver 'stardreamer93' på Reddit.

Hun fortæller desuden, at hun har taget på og har fået det meget bedre. Før vejede hun blot 50 kilo, men nu vejer hun 59 kilo og 'er stolt af det'.

'Jeg ønsker virkelig det bedste for enhver, der prøver at slå denne ulækre afhængighed...og bare husk der ER et lys for enden af tunnelen,' skriver hun videre.

Ekstra Bladet har været i kontakt med 'Wormguy666', der fortæller, at søskendeparret bor i San Diego i Californien, USA. Hverken han eller hans søster ønsker dog deres rigtige navne frem i pressen, skriver han.

97 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere