Ups! Denne tyv slog til det HELT forkerte sted

Tyven måtte flygte med vrede kampsportsudøvere i hælene

Se tyven komme galt af sted her. Video: AP/Jukin

En forhåbningsfuld tyv valgte i den grad det forkerte offer, da han 2. oktober slog til mod en receptionist i brasilianske Nova Iguacu, skriver australske Daily Telegraph.

Havde han læst skiltet på døren, ville han nemlig have opdaget, at han bevægede sig ind i et jiu-jitsu-akademi, hvor den brasilianske version af kampsporten udøves.

Da han sprang over disken for at stjæle receptionistens telefon, blev der nemlig tilkaldt hjælp fra baglokalet, og den uheldige tyv måtte derfor flygte med seks vrede kampsportsudøvere i hælene.

Se tyvens uheldige øjeblik i videoen over artiklen.

Receptionisten fortæller til brasilianske Globo at hun blev jagtet og truet af tyven, før en elev på akademiet opdagede hvad der foregik og tilkaldte hjælp.

72-årige Franco Penteado er ikke til at spøge med. Han er indehaver af et koralrødt bælte i brasiliansk jiu-jitsu, og røveren fik derfor ikke en fod til jorden, da han valgte Penteado som offer. Efter det fejlslagne røveri så flere millioner internetbrugere Peteado give røveren dummeflade med en badesandal. Se ydmygelsen her.

Verden på vrangen - 8. dec. 2014 - kl. 08:29 Tv: 72-årig jiu jitsu-mester ydmyger røver

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen