Ups! Mor smører uheldig madpakke til sin datter

Denne mor skulle vist lige have drukket en ekstra kop kaffe, før hun gav sig til at smøre madpakker

En mor havde vist liiiidt for travlt, da hun smurte madpakke til sin mindreårige datter. (Arkivfoto: Jens Dresling)
En mor havde vist liiiidt for travlt, da hun smurte madpakke til sin mindreårige datter. (Arkivfoto: Jens Dresling)

En mor ville være sød og give sin 17-årige datter en energi-drik med i madpakken. Men hun skulle måske have set lidt bedre efter, hvad der stod på dåsen, for et stykke tid efter, at hun havde sendt datteren af sted, modtog hun en besked på sin telefon.

Datteren ville vide, hvad i alverden, det var for en drik, hun havde fået med.

’Det ved jeg ikke,’ svarede moren, og tilføjer i de næste sms’er, at hun tror, det er te eller energidrik, og at hun har fundet dem i køleskabet.

Men i virkeligheden var moren kommet til at pakke en såkaldt Four Loko, som ganske vel er en energidrik, men altså en alkoholisk én af slagsen. Ikke så heldigt, når man tænker på, at datteren, 17-årige McKenzie, ikke må drikke alkohol, før hun fylder 21.

McKenzie lagde efterfølgende et billede af både madpakken og sms-samtalen med mor op på det sociale medie Twitter, hvor de er blevet voldsomt populære.

- Jeg skrev det til min mor, og hun kunne slet ikke tro den fejl, hun havde lavet; hun var halvt i søvne, da hun pakkede min frokost og troede, det var en Peace Tea, siger den unge kvinde til BuzzFeed.

Har du også alt for travlt, når du smører madpakker om morgenen. Så se her, hvordan du kan smøre en hel pakke brød på 30 sekunder.

170 kommentarer
Vis kommentarer