Utrolig flugt: Bedstemor klatrer ned fra højhus

Den ældre kvindes familie havde låst hende inde i hendes hjem. Derfor tog hun sagen i egen hånd

Mange forbipasserende havde svær ved at tro deres egne øjne, da de så den ældre kvinde klatre på siden af højhuset. Video: AP/Newsflare.

Hvor der er vilje, er der en vej. Det viser ovenstående video optaget i sydkinesiske Chengdu med al tydelighed.

25. april valgte en 84-årig kvinde nemlig at kravle ud af vinduet fra toilettet i sin lejlighed på 14. etage, hvorefter hun kravlede ni etager ned på ydersiden af højhuset, før naboer kom hende til undsætning og fik hevet hende ind af et vindue, skriver South China Morning Post.

Årsagen? Kvinden lider af Alzheimers, og var derfor blevet låst inde i lejligheden af sin familie, da de frygtede hvad lidelsen kunne få hende til at gøre. Det var dog en meget varm og fugtig dag, og hun ville derfor gerne ud i den friske luft, hvorfor hun valgte den drastiske løsning.

Familiens frygt skulle vise sig at være velbegrundet, da flere af de øvrige beboere i bygningen pludselig gjorde store øjne ved synet af 'Spidermans mormor', og skyndte sig at ringe efter hjælp.

Den ældre kvinde var dog blevet reddet af hjælpsomme naboer inden brandvæsnet dukkede op, og slap helskindet fra klatreturen.

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere