Uventet elev: Her bryder bjørn ind på skole

En vild bjørn trængte mandag ind på en skole i Kina, hvor den jog en skræk i livet på de ansatte, inden myndighederne slog til

I jagten på føde trængte en bjørn mandag ind i på skole i Raohe county i den nordøstlige Heilongjiang-provins i Kina.

Her snuste den rundt både uden- og indenfor skolebygningen, inden de forskrækkede ansatte på skolen fik tilkaldt myndighederne.

Klokken var kun fem om morgenen, da bjørnen begyndte at husere, og derfor var der ingen børn til stede - kun en håndfuld 'praktiske' og administrative medarbejdere.

Verden på vrangen - 5. okt. 2015 - kl. 22:05 Bjørn i bilen: Russer slipper for bøde

Overvågningsvideo viser bjørnens færden først i skolegården og dernæst inde på selve skolen, hvor den går ned ad gangene, inden den til sidst indser, at den er fanget. Herefter ses det, hvordan den lettere febrilsk søger efter en vej ud.

Ifølge The Mirror smadrede bjørnen flere vinduer og døre i sin tid på skolen.

De forskrækkede ansatte fik hurtigt tilkaldt kinesiske myndigheder, der indledningsvist havde en plan om at skyde bjørnen med bedøvelsesmiddel for senere at sætte den tilbage i naturen. Men da den blev mere og mere aggressiv, endte det med, at politiet skød og dræbte den, lyder det.

Verden på vrangen - 1. okt. 2015 - kl. 12:53 Hiker brugte peberspray: Så tog bjørnen hævn

Ingen personer kom til skade under bjørnens 'besøg' på skolen.

Det er angiveligt ikke første gang, at et vildt dyr er trængt ind på Raohe county, der ligger tæt ved den russiske grænse.

I august trængte en anden bjørn således ind i et hus i området. Her lykkedes det myndighederne at bedøve dyret, inden de fik sat den tilbage i naturen.

Se bjørnens besøg på skolen i videoklippet over artiklen.

10 kommentarer
Vis kommentarer