Våd kvinde-drøm: Mystisk 'Romeo' erklærer sin kærlighed

Naboen filmede hele seancen, hvor en mand stillede sig op på gaden og sang til sin udkårne

Her kan du se, hvordan det gik til, da en mystisk 'Romeo' sang til sin udkårne (video: Newsflaire)

Klippet ovenfor minder mest af alt om en scene fra en Hollywood-film, og faktisk har high school-filmen 'Ten Things I Hate About You' med den afdøde Heath Ledger i hovedrollen en lignende scene, som så blev til virkelighed i New York lørdag.

Rimma Muchik var hjemme i sin lejlighed i Queens, da hun pludselig hørte tonerne Frankie Valli's klassiker 'Can't Take My Eyes Off You'.

Ud af vinduet spottede hun en mand, der, sammen med sit band, angiveligt spillede op til en brunette, som befandt sig i en bygning på den anden side af vejen.

- Man ser sådan nogle ting i film, og jeg havde nok aldrig forestillet mig at se det her i virkeligheden, siger Rimma Muchik til det amerikanske medie Today.com.

- Det var fantastisk. Det var meget romantisk. Store armbevægelser findes virkelig, selv i kyniske New York City, tilføjer hun.

Det var Rimma Muchik, der optog episoden på sin smartphone og lagde den på YouTube. Men det er endnu ikke opklaret, hvem den mystiske herre er. Heller ikke Rimma Muchik ved mere, end at manden rendte ind i bygningen med en buket roser, efter han var færdig med sangen.

- Hun kom ikke ud af bygningen, og jeg kunne ikke rigtig se hendes ansigt (i vinduet, red.), siger Rimma Muchik til Today.com.

Se serenaden i klippet foroven.

0 kommentarer
Vis kommentarer