Vanvid: Her bliver han trukket bag taxa

Taxachaufføren vidste angiveligt ikke at han havde en 'blind passager'

De fleste er efterhånden bekendte med fænomenet trainsurfing, hvor overvejende unge mennesker kører på ydersiden af toget. På den måde kan man både få en gratis togtur og nærdødsoplevelse på en gang.

Verden på vrangen - 24. sep. 2015 - kl. 12:14 Dødbringende tog-leg: Her gør de det endnu vildere

En australsk mand tog dog skridtet videre, da han mandag aften lokal tid besluttede sig for at surfe bag en taxi i Sydney-forstaden Redfern. Om det var for at spare flere penge ved at vælge et dyrere transportmiddel, eller fordi han for alvor ønskede at sætte liv og førlighed på spil, vides ikke.

Mandens vanvittige stunt blev fanget på en video, hvor man kan se hvordan han ligger på maven bag ved en taxa, der holder for rødt i et trafikeret kryds. Manden holder fat i taxaens kofanger, og da lyset skifter til grønt bliver han derfor trukket efter taxaen omkring 150 meter, tilsyneladende uden chaufføren er klar over det.

Se stuntet over artiklen

Som man kan se i videoen slipper manden umiddelbart godt fra det vanvittige stunt rent fysisk, da han efterfølgende rejser sig og lader til at være uskadt, men spørgsmålet er om han også slipper godt fra det juridisk.

Videoen har nemlig fået opmærksomhed på sociale medier, herunder også fra færdselspolitiet, som nu gerne vil have en snak med manden, skriver Sydney Morning Herald.


De fleste er bekendte med trainsurfere, som drengene i videoen her. Der er dog flere penge at spare ved taxa-surfing.

5 kommentarer
Vis kommentarer