Vanvittig sex-skade: Ung mand sendt på hospitalet

Fredy måtte et smut forbi hospitalet i starten af det nye år efter en vild nat med Grindr-date

Unge Fredy Alanis blev indlagt på hospitalet, efter han havde haft en intim stund med en veludtustet herre. Foto: Privat
Unge Fredy Alanis blev indlagt på hospitalet, efter han havde haft en intim stund med en veludtustet herre. Foto: Privat

Et gammelt ordsprog lyder 'Tag ikke mere i munden, end du kan gabe over'.

Det måtte 19-årige Fredy Alanis lære på den hårde måde, selvom han dog kunne gabe over dét, han tog i munden.

Han hævder nemlig, at han i starten af året endte med at være indlagt på hospitalet i tre dage med rifter i luftvejene som følge af et møde med en særdeles veludrustet fyr, som han havde mødt på dating-appen Grindr. Hele 10 inches (25 centimeter, red.) skulle 'gerningsmanden' have målt.

En historie han først gav omverdenen nys om på det sociale medie Twitter i starten af juli.

Fortalte ikke sandheden til lægerne
Samme aften som de to herrer havde haft sig en hed stund startede smerterne. Det var først morgenen efter smerterne i brystet for alvor tog til.

- Jeg var krumrygget og græd, fortæller han til mediet Them.

Herefter blev han kørt på hospitalet af sin mor, som ikke kendte til den sande historie. Til hende havde han blot fortalt, at han havde haft en voldsom hoste dagen inden, der hurtigt kunne fortælle ham, at det var luftvejene, den var gal med.

- Til sidst blev jeg nødt til at fortælle lægerne, hvad der præcist var sket for at få den rette behandling, siger han.

Hans forældre kender til hans seksualitet - så det var ikke for at dække over den, at han undlod at fortælle, hvad der virkelig var sket.

Skræmt? Ikke tale om
Man skulle umiddelbart tro, at en sådan oplevelse ville have skræmt den unge fyr fra tyren - tværtimod. Han fortæller, at han efterfølgende har set ham og fortalt, hvad der skete dagen efter deres første gang.

- Han er mere forsigtig og klar over, hvad han gør, fortæller han.

Da han bliver spurgt, om hvad han håber folk kan få ud af hans historie, går han i selvsving.

- Gør, hvad du har lyst til. Bliv ikke intimideret af nogen størrelse. I det lange løb var det det værd for mig. Jeg ville gøre det igen, hvis situationen var den samme. Jeg ville tage de tre dage på hospitalet, siger han og fortæller, at han fik en mini-ferie ud af situationen, da han ikke kunne løfte over 4,5 kilo i halvanden måned.

- Når jeg har brug for endnu en, ringer jeg bare til ham, afslutter han kækt.

Lægerne fortalte ham, at chancen for at beskadige sine luftveje på den måde er én til en million.

27 kommentarer
Vis kommentarer