Vanvittig video: Ekskæreste går amok med machete på restaurant

To mænd havde angiveligt været sammen med den samme kvinde. Det fik den ene mand til at eksplodere i raseri med en machete på en restaurant. Se den vanvittige video her

Se det vilde angreb her. (Video: Kameraone)

En voldsom video viser, hvordan en meget aggressiv og jaloux ekskæreste pludselig angriber en mand på en restaurant i Hollywood, USA.

Lørdag den 26. Marts 2016 går to mænd ind på en restaurant i North Broadwalk i Hollywood for at få sig noget mexicansk mad. Kort tid efter ankommer en mand iklædt en rød trøje og en kasket ind i restauranten sammen med to venner.

Manden, der hedder Cedi Pacheco, har en machete i hånden og går pludselig amok på de to mænd, der sidder inde i restauranten.

Barnet er fundet her i Værebroparken (Foto: Kenneth Meyer) Krimi Min kollega fandt spædbarn: Fundet med moderkage og navlestreng

Indlagt og opereret
De to mænd, der blev slået ned med macheten, fik efterfølgende alvorlige skader på både arme og ben. Begge blev kørt direkte til det lokale Memorial Regional Hospital, hvor de blev indlagt og opereret.

De overlever begge angrebet, men lider stadig af psykiske mén efter hændelsen.

I videoen kan man se, hvordan gerningsmanden gentagende gange slår ud efter de to mænd med macheten i hånden. Flere gæster går i panik og begynder at løbe ud af restauranten.

Politiet fandt på grund af videooptagelserne hurtigt frem til gerningsmanden, Cedi Pacheco, og han blev kort tid efter anholdt i Miami.

Terror Rigsadvokat godkender politiets drab på Omar el-Hussein

Jaloux ekskæreste
Ifølge politiet opstod tumulten angiveligt fordi, Cedi Pacheco var en jaloux og aggressiv ekskæreste, der ikke kunne tolerere, at hans ekskæreste var begyndt at se en ny fyr.

Cedi Pacheco konfronterede den nye kæreste på restauranten, men da diskussionen eskalerede gik han ud i sin bil og hentede macheten.

Politiet vurderer Cedi Pacheco som værende en meget aggressiv og syg mand. Han er nu sigtet for drabsforsøg på de to mænd.

Hør mere om sagen og se den voldsomme video i indslaget foroven

9 kommentarer
Vis kommentarer