Vanvittigt: Brudepar vover pelsen for at få det perfekte bryllupsbillede

- Jeg var slet ikke lige så bekymret for hans sikkerhed, som jeg var for hans nye jakkesæt og sko, fortæller bruden

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Da det britiske par Elaine og Tom Bunn blev gift i weekenden, drømte de om at få taget nogle bryllupsbilleder, der var lidt ud over det sædvanlige.

Parret, der begge er erfarne klatrere, valgte derfor at klatre op ad den 15 meter høje skrænt Haytor i Dartmoor, der ligger tæt på kirken, hvor de blev gift.

De har flere gange taget turen med reb og det rette udstyr, men denne gang gjorde de det iført deres bryllupstøj - og i Elaine Bunns tilfælde gjaldt det også stiletterne - uden nogen form for sikkerhedsnet.

- Tom er en virkelig god klatrer, så jeg var slet ikke lige så bekymret for hans sikkerhed, som jeg var for hans nye jakkesæt og sko. Granitten i Dartmoor kan være virkelig skarp. Det var ikke så hårdt at komme op af Haytor i mine stiletter og bryllupskjole. Det var for en gangs skyld rart at slippe for at skulle bære alle redskaberne, siger Elaine Bunn til nyhedsbureauet SWNS.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Elaine og Tom Bunn valgte at forlade gæsterne mellem alle talerne og maden for at få taget de atypiske bryllupsbilleder.

- Vi forlod gæsterne, lige som de skulle til at spise, i vores bryllupstøj, og Elaine beholdt endda stiletterne på. Hun tog den letteste vej på bagsiden, men jeg kravlede frit op ad den svære vej, fortæller Tom Bunn til SWNS og fortsætter:

- Vi synes bare, at det ville se rigtig sejt ud. Jeg friede for to år siden på toppen af en gletsjer i de franske alper, og nu er vi på vores bryllupsrejse, hvor vi klatrer i bjerge, så der er helt sikkert et tema. Elaine var med på den med det samme og syntes, at det var en virkelig god idé.

Læs også om brudeparret, der troede, at de havde fået taget det bedste billede - lige indtil de vendte sig om!!

4 kommentarer
Vis kommentarer