Vanvittigt: Hun er totalt besat af sine 12 hunde

Mange forældre elsker at forkæle deres kære små i julen. Det samme gør Emmie. Hos hende dækker 'de kære små' dog over intet mindre end 12 hunde

Emmie Stevens har brugt hele julen på at forkæle sine 12 vovser med gaver, godter og tøj i meget store mængder.

Juledag blev de forkælet med gaver i sokker, og som om det ikke var nok, fik de også en særligt tilberedt hunde-julemiddag bestående af blandt andet kalkun.

Mange bruger ekstra mange penge i julen, og det gælder også for den 26-årige Emmie. Hun har nemlig brugt mere end 9.000 kroner på sine hunde denne jul.

Til sammenligning har kæresten Barry måttet nøjes med en julegave til omkring 1.800 kroner. For Emmie kommer hundene nemlig i første række.

Manicure og smykker

I løbet af de sidste fem år er intet mindre end 366.000 kroner røget ud til hundenes fordel. De er blandt andet blevet forkælet med manicure, smykker og designertøj.

- Andre bruger jo også mange penge på deres børn i julen, og mine hunde er som babyer for mig, siger Emmie.

Denne jul har de også fået nyt juletøj. Således er der både hunde-julemænd, hunde-snemænd og hunde-rensdyr.

- Nogle synes måske, det er spild af penge, men jeg synes også, det er spild, at folk drikker så meget i løbet af julen, siger hun.

Emmie driver en virksomhed med hundepleje, og hun elsker at bruge tid med sine 'børn' - især i højtider.

- I julen bruger man tid med dem, man elsker, og jeg elsker ingen højere end mine hunde, siger Emmie, og til kærestens "glæde" tilføjer hun: - jeg elsker også Barry, men mine hunde kommer i første række.

0 kommentarer
Vis kommentarer