Vanvittigt: Vil ind til tiger for at hente sin hat

En canadisk ung kvinde er vist lidt for glad for sin hat. I ren desperation hopper hun ind mod en kødædende og sulten tiger i zoologisk have og gæsterne er bestemt ikke glade. Se video

Det må være en meget lækker og dyr hat!

I hvert faldt når man er villig til at hoppe ind til en kødædende og sulten tiger, der står parat til at angribe når som helst. Det skriver Daily Mail.

Aggressiv tiger
Gæsterne gik hurtigt i panik, da de pludselig så en ung kvinde hoppe ind mod en tiger i Toronto Zoo, Canada.

I videoen kan man se en kvinde hoppe ind over sikkerhedshegnet hos tigeren for at hente en hat, som hun angiveligt havde tabt på grund af blæsten.

Der er kun en lille tynd tråd mellem tigeren og kvinden, og dyret reagerer meget voldsomt på at kvinden pludselig står nær buret.

Tigeren bliver hurtig meget aggressiv og begynder at løbe frem og tilbage mens den brøler omkring kvinden.

Stacey Konwiser blev kun 37 år gammel (Foto: Palm Beach Zoo) Krimi Dyrepasser dræbt af tiger i amerikansk zoo

Chokerede gæster
Gæsterne i den zoologiske have blev meget chokeret over hændelsen. Især når det kommer frem blot to dage efter at den berømte 'tigerhvisker', Stacey Konwiser, døde i Florida Palm Beach zoologisk have.

I videoen ses derfor en ung mand gå op til kvinden og skælde hende ud. Han kalder kvinden for en klaphat, og siger at hun sætter et dårligt eksempel overfor børnene.  Diskussionen udvikler sig voldsomt til sidst.

Ledelsen hos Toronto Zoo har skrevet en pressemeddelelse ud om,  at de gerne vil tale med vidner i sagen. De er dybt forargede over hændelsen.

- Det er meget uansvarligt. Hun kører tigeren helt op ved at komme så tæt på, og det kunne have endt meget meget galt, skriver de.

Se hele hændelsen i indslaget foroven

37 kommentarer
Vis kommentarer