Vaskeægte vandhund: Se utrolig firbenet surfer

Treårige Ash har en bedre balance på et bræt end de fleste både dyr og mennesker, og høster stor opmærksomhed på stranden i Australien. Se den dygtige surfer her.

Den vandglade hund,Ash, i aktion (Video: AP/Caters)

Strandgæster på Cronulla stranden i nærheden af Sydney i Australien har andet og mere at se på end smukke store bølger og langhårede surferdrenge for tiden. En vaskeægte surfsensation på fire ben har betaget lokalområdet.

Se den bedårende firbenede surfer i klippet øverst i artiklen

Sammen med sin ejer, Paul Novotny, er den tre år gamle bull terrier med navnet Ash ved at lære sig selv op til at blive en fantastisk firbenet surfer.

Ifølge ejeren kender Ash ingen større lykke end at tage til stranden og forsøge at erobre de store bølger, og at den har elsket havet siden den var en lille hvalp.

- Hun har set familien og mig selv surfe altid, og det varede ikke længe, før hun selv gav det et skud, fortæller Paul Novotny, der sammen med sin kone, Irene, og tre børn ejer Ash.

Denne hund springer op, hver gang Markus Meechan siger 'gas jøderne!' (Foto: SWNS) Video Nyheder Mand arresteret for at lære sin mops nazihilsen på ordren ’Sieg Heil’

Sømand i sit tidligere liv
Lige siden første forsøg på brættet har den unge hund været helt umulig at få væk fra stranden igen. Paul Novotny er også overbevist om, at Ash må have været sømand eller fisker i sit tidligere liv.

De mange turister, der besøger strandene i Australien og nu særligt på Cronulla stranden, er da også mere end almindeligt begejstrede for den dygtige hund.

- Så snart hun kravler op på brættet og surfer løs, hiver de måbende tilskuere telefonerne op af lommen og begynder at filme, fortæller ejeren Paul, og fortsætter:

- Især når hun laver en perfekt landing på alle fire ben i strandkanten.

Selvom Ash er en dygtig vandhund, får hun altid redningsvest på i havet, så familien sikrer sig, at hun kommer hurtigt op til overfladen igen, hvis bølgerne skulle overmande hende.

En surfer nyder de arktiske bølger. (Foto: Flickr/Allison Richards) Ferie Se billederne: De surfer i polarcirklens iskolde vand

2 kommentarer
Vis kommentarer