Video går verden rundt: Bider bjørn armen af mand?

Klippet, som tilsyneladende viser en mand stikke armen ind til en bjørn i bur, er gået viralt. Bedøm selv, om det er sandt eller fup

Her kan du se episoden. ADVARSEL: Voldsomme billeder og lyd

ADVARSEL: Voldsomme billeder og lyd i klippet herover artiklen

Bjørne er yderst farlige dyr, men det ser en russisk mand tilsyneladende stort på i en video, som de seneste dage er blevet spredt på internettet.

I klippet ses manden nærme sig et bur, hvor der sidder en bjørn af anseelig størrelse.

På trods af sine venners advarsler stikker den dumdristige mand højre arm ind i buret for at klappe den sikkert bløde bjørn, men dyret er øjensynligt ikke begejstret for mandens gestus.

Bjørnen vælger at bide sig fast i armen, hvilket får kameramanden og andre tilskuere til at ile over for at hjælpe manden, der bliver rusket godt og grundigt rundt af dyret, fri.

Se også: Floridas jægere har skudt 300 bjørne på en weekend

Sandt eller fup?
Manden slap angiveligt levende fra mødet med bjørnens tænder, men medier som DailyMail, The Sun, Mirror og Metro beretter, og han mistede sig højre arm fra albuen og ned.

Den virale video ser voldsom ud, men på YouTube bliver det debatteret, om manden virkelig stak sin egen arm ind til den store bjørn, som under alle omstændigheder ser ganske ægte ud ...

- Jeg hader at være 'den' fyr, men hans højre arm ser lidt længere ud end den venstre, så det kan være fup, skriver YouTube-brugeren Paul McGrath.

- Man kan høre latter i baggrunden. Medmindre nogen har en virkelig mørk sans for humor, er det ikke ægte, vurderer YouTube-brugeren MrMihnea.

- Det er en kunstig højre hånd. Se, hvordan den ikke bevæger sig. Vågn op, folk, lyder opfordringen fra YouTube-brugeren Micieri.

- Den fyr stjal lige en Oscar fra Leo (Leonardo DiCaprio, red.), lyder spådommen fra YouTube-brugeren TheMaazTube.

Episoden fandt i november sted i det russiske område Murmansk oblast, men billederne er først nu blevet offentliggjort, skriver tltgorod.ru.

47 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere