Vild dommedags-teori: Skjult planet smadrer Jorden på lørdag og dræber alle

'Planet X' vil udslette Jorden, mener dommedagsprofeten

'Teorien' om Planet X er et fup-nummer, intet andet. Det forklarede Nasa allerede i 2012. (Video: Science@Nasa)

Den amerikanske dommedagsprofet David Meade har skabt debat, efter han hårdnakket påstår, at der i universet findes en skjult planet, der vil ødelægge jorden.

David Meade mener nemlig, at Jorden vil gå under ved, at en planet, som han betegner som 'Planet X' eller 'Nibiru', smadrer jorden om mindre end to døgn - nemlig lørdag 23. september.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt Washington Post.

David Meade tager udgangspunkt i Biblen, nærmere bestemt en passage i Det Nye Testamente, som han vurderer danner grundlag for sin dommedagsteori. Han tror nemlig på, at et billede af en kvinde vil vise sig på himlen over Jerusalem samme dag som den ukendte planet vil ramme Jorden.

NASA afviser dog, at planeten findes, og ifølge Christoffer Karoff, der er arbejder ved Institut for Fysik og Astronomi på Aarhus Universitet, er der ingen grund til at frygte, at Jorden går under på lørdag.

- Der er absolut ingen videnskabelig belæg for at sige, at der skulle være en planet på så tæt kollisionskurs med Jorden. Det har ingen hold i virkeligheden, understreger han over for Videnskab.dk.

Mystiker har haft ret flere gange: Nu forudser han datoen for 3. vedenskrig.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen