Vild forvandling: Se hvad makeuppen gør ved dem

En ung, nyuddannet makeup-artist har gjort sig bemærket på de sociale medier. Hun forvandler et måske kedeligt ansigt til top lækker babe, alene ved brug af makeup. Se forvandlingerne i indslaget foroven

For rigtig mange kvinder er makeup en stor del af af deres hverdag. En god mascara, pudder eller øjenskygge kan nemlig være med til at pifte udseendet op. Men en amerikansk makeup-artist bruger nu makeuppen på en helt anderledes og ny måde.

Hun pifter ikke bare udseendet op, men transformere et ansigt fra kedelig til top lækker babe.

Samfund - 20. mar. 2016 - kl. 08:14 Sjælden lidelse: Baby født med hjertet uden på kroppen

Vilde forvandlinger
Der gik ikke lang tid før at folk opdagede, hvor dygtig makeup-artisten Vesha Franklin er. Hun åbnede for nogle måneder siden en Instagram-konto, hvor hun dagligt lagde billeder op på af ansigter, som hun havde forandret ved brug af makeup.

Kort tid efter begyndte folk at dele hendes forvandlinger på de sociale medier.

Et af de helt store navne indenfor makeup-branchen, Huda Kattan, der har har mere end 12. millioner af følgere,  blev så imponeret over Vesha Franklins arbejde, at hun nu også anerkender hende, som værende en førende makeup-artist.

Hvad fremtiden bringer for den unge makeup-artist er fortsat uvist. Men det ser umiddelbart ud til at hun har en lys karriere foran sig.

INTL. MusikNYT - 23. mar. 2016 - kl. 07:37 Rihanna holder mikrofonen frem - så får hun et chok

Se de vilde forvandlinger i indslaget foroven

33 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere