Vildt: Hvordan overlevede hjorten det?

Helt utroligt slap en stakkels hjort uskadt fra sammenstød, der tilfældigt blev optaget på video. ADVARSEL: VOLDSOMME BILLEDER

De bagvedkørende bilister havde akkurat nået at sænke farten for vildfaren hjort, da den tog et lettere dristigt spring over i den modsatte kørebane. Lidt for dristigt, vel at mærke.

For netop som det forvirrede dyr tog springet over autoværnet, kom en modkørende bil farende og fejede dens lange, skrøbelige ben væk.

Den dramatiske hændelse, der fandt sted på en motorvej i staten Washington, ser voldsom ud, men ifølge manden, som optog videoen, var hjorten efterfølgende i stand til at rejse sig og stille og roligt løbe væk fra vejen og ind i skoven.

'Jeg kom kørende ad vejen og så hjorten komme slentrende. Så da køretøjet ved siden af mig også sænkede farten, kiggede vi på hinanden som i 'hvad gør vi lige her'', skrev uploaderen efterfølgende på nettet, ifølge AP.

'Pludselig sprang hjorten over autoværnet. Efter den var blevet ramt, vendte jeg rundt og delte videoen med chaufføren (som havde ramt hjorten, red.).'

Mens hjorten på lykkeligste vis klarede sammenstødet uden skader, kunne ejeren til gengæld ærgre sig. Bilen var nemlig ikke blot skrammet og bulet efter sammenstødet - den var også stadig så ny, at den var udstyret med midlertidige nummerplader.

Se det vilde sammenstød øverst, som ikke er for sarte dyresjæle!

Herhjemme er det lige nu sæson for dyrepåkørsler i trafikken. Se her, hvordan Falck hjælper dyrene

11 kommentarer
Vis kommentarer