Vildt: Tre søstre føder samme dag

… Og den fjerde søster har termin lige om hjørnet

Tre irske søstre har født på nøjagtigt samme dag - den fjerde søster er højgravid, og kan føde når som helst. (Privatfoto)
Tre irske søstre har født på nøjagtigt samme dag - den fjerde søster er højgravid, og kan føde når som helst. (Privatfoto)

En vild fødselsberetning har netop ramt de irske forsider. Tre søstre, som gik i fødsel og fødte deres børn på præcis samme dag.

Det skriver Irish Mirror.

Mairead Fitzpatrick fra den irske by Cloonfad er en af de tre søstre, som onsdag fødte et barn på Castlebar General Hospital. Hendes søn Tomas kom til verden side om side med sin kusine Phelim, født af søsteren Bernie, og pigen Sorcha, som er søsteren Jolenes lille datter.

Se også: Læge i shitstorm: Tog selfie under fødsel og lagde det på Facebook

- Vi er fire piger, der har været gravide samtidig, og så er der også en bror, siger Mairead Fitzpatrick til det irske medie. Den fjerde søster i søskendeflokken er højgravid, og kan føde når som helst, fortæller hun.

Hun var selv sat til at føde fredag den 28. august, men gik altså et par dage over tid. Jolene fik lavet et planlagt kejsersnit, som var bestemt til at skulle foregå den 1. september. Søsteren Bernie havde termin samme dag, og fødte altså lille Phelim lige til tiden.

- Vi havde slet ikke tænkt over, at det kunne ske på præcis den samme dag. Jeg var den første, der gik i gang klokken 3.25 om morgenen, og så fik min søster sit kejsersnit, og hendes lille pige, Sorcha, blev født klokken 11. Bernies dreng, Phelim blev født i aftes (tirsdag, red.) omkring klokken halv otte, fortæller Mairead Fitzpatrick.

8 kommentarer
Vis kommentarer