Ville opsøge spøgelser: Om lidt får Mark alligevel et chok

Selv efter 10 år med hobbyen mener spøgelsesjægeren ikke at have oplevet noget lignende. Se hans skræmmende optagelse her

Man kunne forvente, at spøgelsesjægere ikke lader sig skræmme af noget og nok nærmere begejstres, hvis det rent faktisk lykkes at spotte noget, der i en eller anden forstand kan forsvares som værende overnaturligt.

Den 30-årige Anthony Mark, der altså beskæftiger sig med at jagte spøgelser, fik imidlertid sit livs chok, da han bevægede sig ned i det godt 6 kilometer lange, underjordiske, og med egne ord hjemsøgte, tunnelsystem Drakelow nær Kidderminster.

Verden på vrangen Mystiske optagelser: Filmer de et fængsels-spøgelse her?

Det i sig selv, skulle man måske tro havde forberedt jægeren på de værste overraskelser, men altså ikke, hvad der pludselig mødte ham i bunkeren, der blev anvendt under Anden Verdenskrig og Den Kolde Krig.

Efter en tids vandring uden at bevidne nogen usædvanlige forekomster, besluttede Anthony sig for at forlade de øvrige spøgelsesjægere, han fulgtes med, og begive sig ud på sin egen færd - og for vild.

Verden på vrangen Hjemsøgt af renligt spøgelse: Gulvmoppe bevæger sig af sig selv

Briten filmede hele besøget, men det var først efterfølgende, det gik op for ham, hvad han uopmærksomt mener at have bevidnet, da han på et tidspunkt var optaget af at indstille radiofrekvenser på sit lytteudstyr.

Se den uhyggelige opdagelse i indslaget øverst.

Verden på vrangen Uhyggelig oplevelse: Filmer far spøgelse her?

20 kommentarer
Vis kommentarer