Vred far finder dildo på datterens værelse: Så opdager han sin pinlige fejl

'Du må ikke sige noget til mor', skriver far, da hans møgfald til datteren giver kæmpe bagslag

Twitter-brugeren Emily har delt sit livs formentlig mest akavede sms-samtale.
Twitter-brugeren Emily har delt sit livs formentlig mest akavede sms-samtale.

En sms-samtale, der tilsyneladende er foregået mellem Twitter-brugeren Emily og hendes far, er gået viralt, siden hun lagde det op på det sociale medie i slutningen af sidste måned.

Siden er billederne af deres pinlige korrespondance blevet lagt op på Imgur, hvor den er blevet set over 150.000 gange.

Emilys far skrev tilsyneladende en vred sms til sin datter, da han i sin søgen efter en læbepomade fandt denne cylinderformede genstand.
Emilys far skrev tilsyneladende en vred sms til sin datter, da han i sin søgen efter en læbepomade fandt denne cylinderformede genstand.
 

'Det her var så akavet, omg min far antog virkelig det værste', skriver Emily til sin deling af beskederne, der indledes med, at faren spørger, hvor hun er, og siger, at de skal have en snak.

'Hos en ven. Hvorfor?' svarer Emily, der til sin store gru modtager et billede af en lang, cylinderformet genstand, med teksten: 'Tja, jeg har fundet den her. Hvorfor køber du sådan noget. Det er ulækkert! Du burde ikke spilde dine penge! Hvis du har den slags behov, så foreslår jeg, at du ikke lader dem ligge rundt omkring'.

Det endte med at give kæmpe bagslag for den nu flove far.
Det endte med at give kæmpe bagslag for den nu flove far.
 

Ikke fordi det var til at misforstå, at faren tror, han har fundet et stykke sexlegetøj på sin datters værelse, men snarere i chok, spørger datteren, nu med store bogstaver, hvad han egentlig tror, det er.

'Du må ikke sige det til mor'
'En af de der ting, folk køber hos Spencer! De der klamme stykker legetøj, som vibrerer! Så gammel er jeg heller ikke, Emily!' skriver faren, der sekunder senere indser, at det hele er en pinlig bommert fra hans side. Datteren skriver, stadig tydeligt frustreret, til ham, at den cylinderformede genstand altså er hendes transportable oplader til telefonen.

'Du må ikke sige noget til din mor... undskyld. Jeg skulle bruge læbepomade. Vær forresten forsigtig, når du skal hjem', skriver faren til sidst i korrepondancen.

Ups. Næste gang tænker han sig nok om en ekstra gang, før han roder i andres ting.

Siden historien først kom frem, har der dog hersket lidt tvivl om, hvorvidt korrespondancen er helt ægte. Nogle Twitter-brugere mener nemlig ikke, at det er så troværdigt, at faren kunne finde på at røre ved det, han tror er datterens dildo.

Noget nær det samme skete for en mor, der fandt sin datters 'dildo' i opvaskeren. Læs historien her.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen