Youtuber 'prankede' sine børn: Nu har han mistet forældremyndigheden

Youtuberen delte adskillige videoer, hvor han 'drillede' sine børn. Nu har børnenes mor overtaget retten over dem

På billedet ser man Mike og Heather Martin med alle deres børn. To af dem er nu blevet fjernet efter adskillige onde 'pranks'. Foto: Heather og Mike Martin
På billedet ser man Mike og Heather Martin med alle deres børn. To af dem er nu blevet fjernet efter adskillige onde 'pranks'. Foto: Heather og Mike Martin

Med sine 750.000 følgere delte youtuberen 'DaddyOFive' videoer, hvor han på mishandlede sine børn psykisk, og nu har han mistet forældremyndigheden til to af sine børn.

Manden bag Youtube-kanalen hedder Mike Martin, og sammen med sin kone Heather filmede og offentliggjorde han videoer, hvor de råbte deres børn lige ind i hovedet, fortalte dem, at de skulle bortadopteres, smadrede deres X-Box med en hammer og anklagede dem for at have ødelagt ting i deres hjem i Maryland.

Det skriver Daily Mail.

Hovedsagligt gik 'drillerierne' ud over den yngste søn, niårige Cody. I en af videoerne blev han skubbet af sin far, så han fik næseblod. I anden anden video kunne man se ham bryde hulkende sammen.

- Jeg hader mit liv, slå mig nu bare ihjel, sagde han i videoen.

Kritiske brugere
Alle videoerne er nu blevet slettet fra Mike Martins Youtube-profil, men mens profilen stadig var proppet med onde 'pranks-videoer', var det ikke alle, der kunne se det sjove i forældrenes behandling af børnene. Flere brugere på Youtube havde gennem længere tid været kritiske overfor de modbydelige 'pranks', men de sociale myndigheder kunne ikke kunne skride ind, fordi de angiveligt ikke kunne bevise, at der blev begået overgreb i hjemmet.

Til sidst skred den biologiske mor til niårige Cody og 12-årige Emma, Rose Hall, ind, og faderen er midlertidigt blevet frataget forældremyndigheden, mens den Rose Halls advokat forbereder at lægge sag an.

Indbringende 'spøg'
Den 22. april dukkede en ny op på 'DaddyOFive'-kanalen. Denne gang ser man parret, der undskylder og fortæller om deres oplevelse.

- Det har været det absolut værste uge i vores liv, fortæller Heather og fortsætter:

- Det er gået op for os, at vi har truffet nogle elendige beslutninger som forældre.

I samme video fastholder de dog, at børnene var med på spøgen. En spøg de ifølge New York Magazine har tjent mellem 1.3 og 2.3 millioner kroner om året på.

Børnene i bedring
Mens Mike og Heather Martin er lagt for had på de sociale medier, er tonen en noget anden overfor børnenes mor, Rose Hall.

Mandag valgte hun at ty til samme metoder som Mike Martin, da hun brugte Youtube til at offentliggøre en video, hvor hun sammen med sin advokat fortæller, at børnene har det godt.

- Børnene er i en slags 'omprogrammeringstilstand' lige nu, forklarer advokaten, mens moderen uddyber, at børnene har det godt og er ved at finde deres legesyge glæde tilbage.

En anden far og søn har et anderledes godt forhold til hinanden, hvilket de viste på et billede, der forleden gik viralt.

42 kommentarer
Vis kommentarer