Nøgen kvinde stopper trafikken på motorvej

En kvinde uden tøj stoppede trafikken pludseligt, da hun besluttede at danse nøgen rundt på en lastbil. Se det vanvittige optrin her

Den nøgne kvinde standsede morgentrafikken med sin dans på taget af lastbilen, før hun blev hevet ned af brandmænd og politi (Video: Kxan, Austin News)

Den gamle hjertevarme historie om brandmændene, der henter en stakkels kattekilling ned fra et træ, har fået et nyt og spændende twist.

Myndighederne i Houston, Texas, fik tirsdag morgen travlt med et noget usædvanligt trafikalt problem, da en nøgen, dansende kvinde placerede sig på toppen af en lastbils førehus. 

Smed tøj efter trafikken
Ifølge flere lokale medier opstod der kort forinden to mindre ulykker, hvorefter den endnu påklædte kvinde vandrede langs vejbanen. Her kom ingen til skade, men kvindens humør blev tilsyneladende påvirket.

Se det skøre klip med kvinden på bilens tag øverst i artiklen

Det lykkedes den angiveligt rasende kvinde at bestige en lastbil, og lammede således hele morgentrafikken på motorvej 290.

- Jeg har aldrig set noget lignende, fortæller Darlene Kanabel, der var vidne til optrinnet. Hun fortæller det lokale medie Click2Houston, at hun så kvinden gå i mod det store køretøj og efterfølgende kaste sit tøj mod trafikken.

Råbte, spyttede og dansede
Betjente til stede fortæller desuden at kvinden spyttede, dansede og råbte i al den tid, hun befandt sig på lastbilens tag.

- Hun talte om alle mulige ting. Om CIA, Aliens og Wall Street, fortæller Thomas Gilliland fra politiet i Harris County, Houston.

Kvinden blev siden reddet ned fra taget af bilen og kørt til undersøgelse, hvor myndighederne skal afgøre, om hun har været under påvirkning af alkohol eller stoffer.

Det er stadig uvidst, hvorfor kvinden følte trang til at kravle op på den store bil.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen